Dzemdību nama fonda Labdarības vakariņas 2022. gada 23. septembrī

Dzemdību nama fonds aicināja savus partnerus, atbalstītājus un draugus uz Abgunstes muižu, lai 2022. gada 23. septembrī kopā pavadītu laiku Fonda rīkotajās Labdarības vakariņās, kurās tika vākti līdzekļi Dzemdību nama fonda mērķu īstenošanai. Vakariņu gaitā tika rīkota labdarības izsole ar tādu pazīstamu mākslinieku kā Fridrihs Milts, Vija Zariņa, Nikolajs Kūlainis, Leo Svemps, Laimdots Mūrnieks, Natālija Pankratjeva, Artis Bute un Kristīne Luīze Avotiņa gleznām. Labdarības vakariņu viesi varēja baudīt gardus ēdienus no Pavāru mājas Līgatnē un šefpavāra Ērika Dreibanta, kā arī brīnišķīgus muzikālus priekšnesumus no grupas Astro’n’out, kā arī vijoles un arfas dueta Kārļa Bramaņa un Ievas Šablovskas.

Pateicoties vakariņu viesiem un fonda labdariem, ziedojumos tika savākti 16 000 EUR ar kuru palīdzību fondam būs iespēja turpināt jau esošos projektus un uzsākt jaunas iniciatīvas jauno vacāku un mazuļu atbalstam Latvijā.

Īpašu paldies par izrādīto atbalstu sakām gleznu  ziedotājiem – Samuļu ģimenei, māksliniekam Artim Butem, māksliniecei Kristīnei Luīzei Avotiņai, Mārim un Irinai Vītoliem, Filipam Kļaviņam, Jānim Zuzānam, Aigaram Grīnbergam un Lottei Tīsenkopfai-Itnerei. Kā arī esam ļoti pateicīgi Daumantam un Ivetai Vītoliem, Jānim Langem, Armandam Beiziķim, Jānim Zuzānam, Kristapam Siliņam, Agnijai Grigulei un Lindai Lēvenšteinei par aktīvo dalību labdarības izsolē.

No sirds pateicamies par nesavtīgo atbalstu un rūpēm, lai vakars būtu izdevies īpaši skaists, omulīgs un atraktīvs:

  • Ziedu tirgotavai Lakstos un personīgi Valteram Ozoliņam par ziediem un zaļumiem galdu un telpas noformējumam. Ar Valteru neviens projekts nav par lielu vai mazu – viss pārvēršas brīnumā;
  • Uzņēmumam Baltic candles un personīgi Zitai Savičai par sveču gaismas radīto siltuma un mīļuma atmosfēru;
  • Vīna darītavai Abava un personīgi Lienei Barkānei par viesu sagaidīšanas sidru un vakara noslēguma lielisko dzērienu;
  • dzīves svinēšanas vietai Abgunstes muiža un tās saimniekiem Asnātei un Jānim Avotniekiem ne tikai par telpu pasākumam, bet arī par rūpēm un pieskatīšanu visa vakara garumā;
  • Uzņēmuma Gemoss Trauku nomai un personīgi Agritai Rubīnai par vakariņu norisei nepieciešamo glāžu nodrošināšanu;
  • Vijolniekam Kārlim Bramanim (DJ Carlo) un arfistei Ievai Šablovskai;
  • Grupai Asnto’n’out;
  • vakara vadītājiem Aurēlijai Anužītei Lauciņai un Aināram Ozolam;
  • izsoles vadītājam Armandam Jurjevam;
  • pasākuma galvenajai organizatorei Ilzei Bumbierei.

Ar pasākumā saziedoto līdzekļu palīdzību fonds vēlas veicināt apmācību programmu izveidi un apmācību īstenošanu gan dzemdību nama darbiniekiem, gan jaunajiem vecākiem, lai veicinātu savstarpēju sapratni un sadarbību un kopīgi veidotu mīlestības pilnu vidi ap jaundzimušo.

Scroll to Top
Scroll to Top