Dzemdību nama fonda atbalstam Narvesen klienti kopā saziedojuši vairāk nekā sešus tūkstošus eiro

Noslēgusies Narvesen tirdzniecības vietās decembrī uzsāktā ziedojumu vākšanas kampaņa Dzemdību nama fonda atbalstam. Narvesen kampaņas ietvaros savāktos ziedojumi 6196.54 eiro apmērā nodevis Dzemdību nama fondamjauno vecāku atbalstam un zīdīšanas konsultāciju nodrošināšanai.

Kampaņas ietvaros sabiedrība tika aicināta iegādāties karsto dzērienu mākslinieces Lotes Vilmas dizaina krūzītēs, no kā 0,03 centi tika ziedoti Latvijas mazuļu un jauno vecāku atbalstam, kā arī ziedot ziedojumu kastītēs Narvesen tirdzniecības vietās. Tāpat sadarbībā ar Narvesen Latvija tika īstenota informatīva kampaņa jaunajiem vecākiem zīdīšanas nozīmīguma aktualizēšanai un informēšanai par Zīdīšanas konsultāciju atbalsta iespēju. Kampaņas ietvaros tika izveidoti raksti ziņu portāliem, organizēta tiešsaistes diskusija, izveidoti informatīvi video, kā arī sniegtas fonda pārstāvju un Rīgas Dzemedību nama speciālistu intervijas Latvijas plašsaziņas medijiem.

“Esam ļoti pateicīgi Narvesen par izrādīto atbalstu Dzemdību nama fondam, jaunajiem vecākiem un mazuļiem. Mēs, Dzemdību nama fonds, vēlamies, atbalstot topošos un jaunos vecākus, nodrošināt katram mazulim iespējami labāko dzīves sākumu, tai skaitā iespējami veselīgāko uzturu. Jauno vecāku informēšana un izglītošana ir būtiska sastāvdaļa ceļā uz panākumiem, tādēļ sakām lielu paldies Narvesen par gan finansiālu, gan praktisku atbalstu mūsu mērķu sasniegšanai. Tāpat pateicamies Narvesen karsto dzērienu cienītājiem, kā arī ik vienam ziedotājam par vēlmi atbalstīt mūsu sabiedrības pašu mazākos un viņu vecākus. Kopā mēs varam paveikt vairāk!” Dzemdību nama fonda valdes locekle Elīna Ozola.

Rīgas Dzemdību namā ir pieejama “Zīdīšanas istaba”, kur, pateicoties ziedotāju atbalstam, iespējams saņemt Dzemdību nama fonda apmaksātu individualizētu zīdīšanas konsultāciju. Ar turpmāku ziedotāju atbalstu Dzemdību nama fonds vēlas īstenot zīdīšanas konsultāciju saņemšanas iespēju arī citās pilsētās Latvijā.

Scroll to Top
Scroll to Top