”Annas labdarības dāvanu tirdziņā” vāks ziedojumus, lai iegādātos specializētus krēslus priekšlaicīgi dzimušo terapijai

“Dzemdību nama fonds” uzsāk akciju ar devīzi “Ziedot mazajiem – liela lieta”, aicinot ikvienu ziedot, lai palīdzētu īstenot fonda projektus, kuru mērķis ir atbalstīt jaunos vecākus un sniegt bērniem iespējami labāko dzīves sākumu.  

Fonds dibināts 2019. gadā un kopš darbības uzsākšanas īstenojis jau vairākus projektus, padarot dzīvi labāku un drošāku gan mazuļiem, gan jaunajiem vecākiem, kā arī atbalstot Rīgas Dzemdību nama speciālistus viņu darbā. Atpazīstamākie fonda projekti ir autokrēsliņu noma dvīnīšu vecākiem, individualizētas zīdīšanas konsultācijas jaunajām māmiņām Rīgas Dzemdību namā, kā arī moderna aprīkojuma iegāde jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļai.

“Aicinu visus Rīgas Dzemdību nama absolventus piedalīties akcijā, lai atbalstītu pašus mazākos mūsu sabiedrības locekļus. Kopā mēs varam veidot vidi, kur katrs bērniņš Latvijā neatkarīgi no vecāku sociālā statusa, materiālā nodrošinājuma, pilsonības, politiskās piederības, etniskās vai reliģiskās pārliecības piedzimst vesels un gaidīts drošā, stabilā un bērnam draudzīgā vidē,” saka Santa Markova, Rīgas Dzemdību nama vadītāja un viena no Dzemdību nama fonda dibinātājām.

Paplašinot Dzemdību nama fonda darbību, ir paredzēts uzsākt zīdīšanas konsultācijas arī citās Latvijas dzemdību iestādēs, turpināt apmācīt un atbalstīt Rīgas Dzemdību nama personālu, kā arī uzsākt atbalsta sniegšanu daudzbērnu ģimenēm. Papildu finansējums šo mērķu sasniegšanai ir ļoti būtisks.

Labdarības akcija norisināsies ar fonda partnera “Narvesen” atbalstu. Pateicoties “Narvesen” tirdzniecības vietu tīklam, ziedojumus būs iespējams veikt visā Latvijā, iegādājoties karsto dzērienu. No katra iegādātā dzēriena īpašā dizaina krūzītē 0,03 EUR tiks novirzīti Dzemdību nama fonda atbalstam.

”Esam gandarīti par iespēju atbalstīt Dzemdību nama fonda mērķu sasniegšanu un sniegt savu artavu jauno vecāku atbalstam. Jaunās ģimenes saskaras ne tikai ar finansiāliem izaicinājumiem, bet arī ar emocionāliem kāpumiem un kritumiem, kas būtiski ietekmē arī jaundzimušo. Atbalstot Dzemdību nama fondu, mums kā sabiedrībai ir iespēja palīdzēt ikvienam bērnam justies gaidītam un augt drošā, stabilā vidē neatkarīgi no ārējiem apstākļiem,” uzsver “Narvesen Baltija” valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena.  

Akcijas laikā būs iespējams ziedot līdzekļus gan digitāli, izmantojot Dzemdību nama fonda vietni www.dznfonds.lv un portālu Mobilly, gan arī ziedojumu kastītēs “Narvesen” tirdzniecības vietās un iegādājoties karsto dzērienu “Narvesen” īpašā dizaina krūzītēs.

Papildu informācija:
Elīna Ozola
Dzemdību nama fonda valdes locekle
Tālrunis: 29386601
e-pasts: info@dznfonds.lv

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top